Sztárok és társai :-)

Hali! Ez az oldal minden ami zene és sztárok. Nézz körül nyugodtan, itt mindent megtalálsz! A legfrisseb hírek mindenkiről, és mindenről!:-)

Pompás!

Életrajza: 

 

   Demi Lovato Texas-ban született, azon belül Dallas-ban, spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben. Két nővére van, névszerint Dallas, aki szintén színész és énekes, öt évvel idősebb Deminél. Madison, a fél testvére, tíz évvel fiatalabb mint Demi. Édesanyja Dianna Hart, országos felvevő művész volt. Az édesapja Patrick Lovato, Új Mexico-ba költözött miután elvált Dianna-tól 1994-ben. Sok egészségügyi problémával küzdött, és sajnos ritkán látja Demi-t. De apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját. A Grapevine-Colleyville Independent School District iskolába járt, ahonnan a Cross Timbers Middle Iskolába ment, ahol három éven keresztük kórustagozatos osztályba járt. Demi sok Texasban rendezett tehetségversenyt nyert, és több show-ban is szerepelt.

Karrier
Hat évesen kezdett el színészkedni, amikor megkapta az első főbbszerepét, Angela-t játszotta a Barney & Friends-ben. Ahogy telt-múlt az idő, Demi elkezdte építeni az énekesi karrierjét, és vendégszerepet kapott a Prison Break-ban, a Split Ends-ben és a Just Jordan-ban.2007 januárjában megkapott egy főbbszerepet a Disney Channel egyik sorozatában a As the Bell Rings-ben, ahol Charlotte Adams-ot játszotta. Hamarosan újra főszerepben láthatjuk egy új Disney Channel Original sorozatban, a Welcome to Mollywood-ban, aminek a munkálatait 2008 szeptemberében kezdték el. Demi szintén főszerepet játszik a Disney Channel Original filmjében a Camp Rock-ban, aminek premierje 2008. Június 20.-án volt az USA-ban.

Demi énekes dalszövegíró és zenész, és nem utolsó sorban 11 éves kora óta játszik gitáron és zongorán. Jóbarátja a Jonas Brothers-nek, akik szintén írtak dalokat Demi debütáló albumára, az USA Today napilap tudósítása szerint.
Jelenleg Puerto Ricóban forgaja legújabb filmjét, új Disney Channel Original Filmet, a Princess Protection Program-ot, amiben legjobb barátnőjével, Selena Gomez-zel játszik. Persze a zenét sem hanyagolja el, szeptember 23.-án került a boltokba bemutatkozó albuma a Don't Forget, amit a Floridai Miamiban vett fel. Az album készítéséből a Jonas-ék is kivették a részüket, 11 szám megírásában segítettek Demi albumára.

Demi Lovato
Los Angeles, CA:
10635 Santa Monica Blvd.
#130
Los Angeles, CA 90025
USA



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 21
Heti: 2
Havi: 364
Össz.: 39 192

Látogatottság növelés
Oldal: Demi Lovato
Sztárok és társai :-) - © 2008 - 2024 - starnews.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »